Autokerkhof onjuist voor modern Citroen & Peugeot autodemontagebedrijf

Modern autodemontagebedrijf lijkt niet op een autokerkhof

De benaming autokerkhof verdwijnt langzaam naar het verleden. Vroeger werd het verwerken van auto's 'slopen' genoemd, het bedrijfsterrein werd vaak Autokerkhof genoemd. Iedereen die eens in ons moderne bedrijf is geweest snapt direct waarom wij een Autodemontagebedrijf zijn en dat de term sloperij de lading niet dekt.
 

Vloeistofdichte vloeren

In tegenstelling tot een ouderwets autokerkhof wordt in ons gehele pand gewerkt op vloeistofdichte vloeren en alle vloeistoffen worden vlak na binnenkomst van het voertuig vakkundig afgezogen en gescheiden opgevangen. Daarna worden de verkoopbare onderdelen geïnventariseerd en als voorraad aangemerkt. Voor een kijkje in ons bedrijf kunt u een virtuele rondleiding volgen.
 

Verkoop tweedehands onderdelen

Als modern autodemontagebedrijf is er een sterke focus op de verkoop van tweedehands onderdelen nodig. Ook hier is een behoorlijk afwijkende werkwijze ten opzichte van het autokerkhof. Alle verkoopbare onderdelen worden namelijk netjes opgeslagen in een modern magazijn. In dit forse online magazijn is elk onderdeel traceerbaar d.m.v. een geavanceerd computersysteem. Bij Bart Ebben zijn voornamelijk Citroen en Peugeot gebruikte onderdelen te vinden.

Vraag ons naar een onderdeel

Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022