U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Autokerkhof

Modern autokerkhof | Focus op gebruikte onderdelen

De benaming autokerkhof verdwijnt langzaam naar het verleden.Modern autodemontagebedrijf lijkt niet op een autokerkhof Vroeger werd het verwerken van auto's 'slopen' genoemd, het bedrijfsterrein werd vaak Autokerkhof genoemd. Iedereen die eens in ons moderne bedrijf is geweest snapt direct waarom wij een Autodemontagebedrijf zijn en dat de term sloperij de lading niet dekt.
 

Vloeistofdichte vloeren

In tegenstelling tot een ouderwets autokerkhof wordt in ons gehele pand gewerkt op vloeistofdichte vloeren en alle vloeistoffen worden vlak na binnenkomst van het voertuig vakkundig afgezogen en gescheiden opgevangen. Daarna worden de verkoopbare onderdelen geïnventariseerd en als voorraad aangemerkt. Voor een kijkje in ons bedrijf kunt u een virtuele rondleiding volgen.
 

Verkoop tweedehands onderdelen

Als modern autodemontagebedrijf is er een sterke focus op de verkoop van tweedehands onderdelen nodig. Ook hier is een behoorlijk afwijkende werkwijze ten opzichte van het autokerkhof. Alle verkoopbare onderdelen worden namelijk netjes opgeslagen in een modern magazijn. In dit forse online magazijn is elk onderdeel traceerbaar d.m.v. een geavanceerd computersysteem. Bij Bart Ebben zijn voornamelijk Citroen en Peugeot gebruikte onderdelen te vinden.

Vraag direct tweedehands onderdelen aan
 

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending