Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons
Onderdelen Werkplaats Autoverkoop & Occasions Contact
U bevindt zich op: Sitemap > Autobedrijf > Autobanden vervangen

Autobanden vervangen snel geregeld

Moeten uw autobanden vervangen worden?Laat uw te oude, lekke, kapotte of versleten autobanden vervangen door ons autobedrijf in Malden In de werkplaats van ons autobedrijf kunt u zelfs gebruikte banden laten monteren! Deze zijn vaak nog zo goed als nieuw, maar de prijs is een stuk aantrekkelijker. Laat u uw autobanden liever door nieuwe vervangen? Geen probleem, ook nieuwe autobanden kunt u bij Autobedrijf Bart Ebben in Malden snel laten vervangen.

Maak een afspraak met onze werkplaats of vraag ons om meer informatie.
 

Wanneer autobanden vervangen

In de meeste gevallen is het profiel van de banden gewoonweg versleten, wettelijk is dit als de profieldiepte van de band minder is dan 1,6 millimeter.

Autobanden vervangen bij Bart Ebben - Alle gereedschap en kennis is in huis

In de praktijk is al gauw een milimeter of 3 wenselijk omdat bij minder diep profiel de waterafvoer van de band al een stuk minder wordt. De kans op aquaplanning wordt daarmee stukken groter.
 

Te oude banden

De band kan ook gewoonweg te oud geworden zijn, dit is enerzijds aan droogtescheurtjes te zien maar op de band staat ook de productiedatum. Testen hebben uitgewezen dat na 6 jaar levensduur de kans op een defect als een levensgevaarlijke klapband flink toeneemt.
 

Kapotte of lekke autoband

Naast deze geleidelijk aan afnemende factoren kan er ook een acute aanleiding zijn voor het vervangen van een autoband. Zo kan een flinke spijker de band lek slaan, maar ook het karkas beschadigen. Wij staan daarom niet achter noodreparaties van lekke banden. Ook een harde aanraking van een stoeprand of een ander obstakel kan de band onherstelbaar beschadigen.Nieuwe en tweedehands autobanden in Malden regio Nijmegen
 

Winterbanden & zomerbanden

Een andere belangrijke reden is natuurlijk de jaarlijkse wissel van zomerbanden naar winterbanden en vice versa. Gelukkig zien steeds meer automobilisten het belang van een aanpassing van de autobanden naar het seizoen. Al dan niet ingegeven door de verplichting in een aantal Europese landen wordt de keuze voor specifieke seizoensbanden bewuster gemaakt. Wij staan u graag bij in de optimale bandenkeuze voor uw auto. Lees alles over het nut en zelfs de verplichting van winterbanden.
 

Winterbanden opslag

Wij kunnen ook uw winterbanden opslaan! Houdt uw bergruimte thuis beschikbaar voor spullen die u vaak gebruikt,Naast autobanden vervangen ook opslag winterbanden en zomerbanden - Bandenhotel Malden bij Nijmegen wij slaan uw zomerbanden in de winter en uw winterbanden gedurende de zomer op. Aan het einde van elk seizoen kunt u de banden- of velgenset weer in onze werkplaats laten wisselen.
 
Vraag ons alles over autobanden vervangen
Share |