Om tot het exact passende autoonderdeel te kunnen komen zijn enkel basisgegevens van de auto nodig. Helaas is gebruik van het kenteken in veel gevallen niet precies genoeg.

1. Hoe weet ik dat ik het juiste Citroen Peugeot onderdeel koop?
In onze website zijn er diverse manieren om een onderdeel op te zoeken zodat u zelf de mogelijkheid heeft om bij het juiste onderdeel uit te komen. Maar het selecteren van de juiste variant is niet altijd even gemakkelijk. Ons team checkt daarom elke aanvraag op juistheid voor de betreffende auto, bij voorkeur gebeurd dit op het chassisnummer van de wagen.

2. Waar kan ik mijn Citroen Peugeot chassisnummer vinden?
Om het juiste onderdeel te vinden is een controle op chassisnummer nodig. Praktische informatie over het vinden van het voertuigidentificatienummer (VIN nummer) hebben we voor je verzameld.

3. Waar kan ik mijn Citroen Peugeot kleurcode vinden?
Een carrosserie onderdeel in dezelfde kleur als de auto aanschaffen kan aan de hand van de kleurcode, we hebben een uitleg gemaakt waar de Citroen Peugeot kleurcode te vinden is.

4. Hoe kan ik de juiste Citroen Peugeot stuurkolomschakelaar vinden?
Er zijn vele varianten stuurkolomschakelaars, wij hebben informatie verzameld om de juiste uitvoering voor zowel Citroen als Peugeot te vinden. Op origineel onderdeelnummer kunnen wij ook direct helpen.

5. Verkopen jullie ook onderdelen voor andere automerken dan Citroën & Peugeot?
Ons specialisme ligt bij onderdelen van de merken Citroën, Peugeot en DS. Maar door de mondialisering van de automotive ontstaan steeds meer gelijkenissen met andere automerken. De Fiat bedrijfswagens Ducato, Scudo, en Fiorino zijn hier zeer goede voorbeelden van en we zien dan dat vele onderdelen hiervan gelijk zijn aan die van PSA modellen. Maar ook voor andere automerken zien we dat bepaalde onderdelen toepasbaar zijn, daarom bieden we deze ook daarvoor aan. Per merk/model is het aanbod aan verschillende onderdelen wel klein.

6. Waarom kan ik geen onderdelen zoeken op kenteken op jullie site?
Het onderdelen zoeken op kenteken lijkt een handige methode om snel de gewenste onderdelen te vinden. Uit onze ervaring blijkt echter dat bij vele onderdelen het zoeken op kenteken absoluut niet tot het juiste onderdeel leidt. Hiervoor is toch echt het chassisnummer van de betreffende auto nodig, daarmee kunnen we ervoor zorgen dat direct het juiste onderdeel wordt geleverd. 

 

Zelf online onderdelen zoeken in onze voorraad of suur ons direct een onderdelenaanvraag.

Terug naar veelgestelde vragen.