Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons

Overzicht blogs

Totaal aantal blogs: 13


Artikelen over Bart Ebben
Bart Ebben in de pers


Artikelen op internet
Bart Ebben op het web


Actuele vacatures, personeel bij Bart Ebben Specialist CitroŽn Peugeot
Vacatures Bart Ebben


Citroen DS Rally Harry Martens
Citroen DS Rally Harry Martens


Klassieker race project
Bouw Citroen DS rally


Youtube videos en Twitter
Social Media


Michael Loock Rally coureur
Rally nieuws


American football Nijmegen
Bart Ebben Nijmegen Pirates


Omnivereniging Hatert
SV Hatert Nijmegen


Bart Ebben sponsor van voetbalclub SV Juliana 31 Malden
SV Juliana 31 Malden


Peter van der Sluis Trial & Enduro
Peter van der Sluis motorsport


Zwarte Cross project
Zwarte Cross


Links naar relevante sites
Links
Peter van der Sluis motorsport
Geplaatst op: 16-03-2018
Onze (online) marketeer Peter van der Sluis is doordeweeks volop bezig met gebruikte onderdelen. Maar van oorsprong is hij een begenadigd trialrijder, hij behaalde enkele vice-kampioenschappen en werd uiteindelijk Nederlands Kampioen Trial in 2008. Ook heeft hij veel buitenlandse trialervaring. Zo kwam hij veelvuldig uit voor het Nederlands team tijdens de jaarlijkse landenwedstrijd, de Trial des Nations en reed hij wedstrijden om het Europees Kampioenschap. 

Trial wordt ook wel de hogeschool van de motorsport genoemd, vandaar dat Peter met veel soorten motorfietsen heel goed overweg kan. 
 

ONK Enduro EV40 Inters 2018

In 2018 is Peter na een lange periode zonder wedstrijdsport weer actief in het ONK Enduro. Op een Sherco rijdt hij in de Inters klasse EV40. Met een 6e plaats in Enter en een 2e plaats in Holten draait hij meteen weer vooraan mee in zijn klasse.
Holten 2018 Enduro KNMV -Sherco - Peter van der Sluis Holten 2018 ONK Enduro EV40 - Sherco
Holten 2018 ONK Enduro EV40 KNMV - Sherco
 

Sherco Factory 2016 Trialmotor getest

Peter test een speciale Factory versie van de Sherco 2016 trialmotor, hij kan er nog steeds mee overweg!
 
 
 

Trial training geven

Nog steeds actief in de Motortrial op Sherco brengt Peter zijn trialkennis en ervaring ook over op andere trialrijders van allerlei niveaus. Hier wat foto's en een videoclip van een training in Apeldoorn.
 
 
Trialles geven Peter van der Sluis in ApeldoornTrialles Peter van der Sluis in ApeldoornPeter van der Sluis Trial training op de Sherco 300 in ApeldoornTrial TCA Peter van der Sluis Sherco 300
 
Enkele filmpjes van een training op de Sherco 300 2-takt:


 
 
 
Kort filmpje van een trialtraining in Zelhem (ZAMC):


Renault onder handen genomen
Op zijn vrije zondag nam Peter een Renault op geheel eigen wijze onder handen met zijn trialmotor!
Renault onder handen genomen met een Sherco trialmotor door Peter van der Sluis

Bioscoopbezoek!
 
Om de film "The Fast & Furious 6" nog eens van extra spektakel te voorzien werd Peter uitgenodigd om zijn trialkunsten te tonen. Op Facebook vindt je hiervan een fotoverslag.

Trial in de bioscoop Fast & Furious 6

Scottish Six Days Trial 2012

Aan het begin van 2012 werd Peter gevraagd voor een bijzonder project. Het rijden van de, in de trialwereld, roemruchte Scottish Six Days Trial 2012 (SSDT) en nog wel als fabrieksrijder op een prototype van het merk Greeves. Trialliefhebbers zal deze naam zeer bekend in de oren klinken vanwege de successen lang geleden, maar nu is er ook een moderne trialmotor op de wielen gezet.

Trial Greeves Schotland 2012 Peter van der Sluis SSDT 2012

Van begin af aan was duidelijk dat de tijdsplanning zeer krap zou zijn, in de eerste week van mei werd de 101e editie van het evenement al gehouden. De combinatie van een zeer zwaar evenement met een nieuw trialmodel zorgde voor voldoende uitdagingen voor en tijdens de wedstrijd. Maar uiteindelijk wist Peter de wedstrijd uit te rijden en op een 104e plek te eindigen in een startveld van 275 rijders waaronder een aantal wereldtoppers.

Schotse zesdaagse Trial 2012 Greeves Peter

MOTOR Magazine nr 15/16 zomernummer 2012 verslag Scottish Six Days TrialIn het dubbeldikke, zomernummer 15/16 (juli/ augustus 2012) van het blad MOTOR Magazine was het volledige verslag te lezen. Op maarliefst 8 pagina's en met prachtige foto's werden de belevenissen in 6 dagen afzien weergegeven.

Inmiddels rijdt Peter weer op zijn vertrouwde Sherco, wie weet wat de toekomst brengt...


Interview After Sales Magazine

Onlangs werd Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot bezocht door After Sales Magazine voor een interview met collega Peter van der Sluis. Voor de rubriek "Buiten kantooruren" van het Magazine is Peter een heel interessant persoon. Enerzijds werkzaam in de Automotive branche en anderzijds bedrijft hij een bijzondere sport. Klik op de afbeelding hieronder om het artikel te openen.

Klik hier om het interview over Trial en Bart Ebben te lezen

Van het interview is ook spontaan een "Making of" Youtube filmpje gemaakt, klik hiervoor op de afbeelding hieronder. Het interview is inmiddels verschenen in After Sales Magazine nummer 7.   
Magazijn Citroen & Peugeot onderdelen anders bekeken door Peter van der Sluis

Trialclinic Doug Lampkin 12-voudig Wereldkampioen Trial.

Op zondag 24 april 2011 werd er door Wereldkampioen Doug Lampkin een trialclinic gegeven in Zelhem. Peter van der Sluis nam hieraan deel en haalde er weer nieuwe inspiratie uit. En passant liet hij zien dat hij nog steeds met de top van de Nederlandse Trial kon meekomen op de Sherco 320 4 takt. Hieronder enkele foto's van Lars Wandel:

Peter van der Sluis trial training met Doug Lampkin Peter van der Sluis op de waterval in Zelhem 

Peter van der Sluis Sherco 3.2 4 takt trial Peter van der Sluis met goedkeuring van Doug Lampkin

Jump Peter van der Sluis Trial Zelhem Doug Lampkin 12 voudig Wereldkampioen Trial in Nederland

Trialdemonstraties

Peter geeft regelmatig trialdemonstraties in het gehele land, hiervan kunt u een aantal filmpjes bekijken op het Bart Ebben Youtube kanaal.
Klik hier voor het Bart Ebben Youtube kanaal
 
Enduro ONK 2009

Trialrijder Peter van der Sluis ging begin 2009 een nieuwe sportieve uitdaging aan. Hij nam deel aan het Nederlands Kampioenschap Enduro in de klasse N3. Alle wedstrijden kwam hij aan de finish en kon steeds meestrijden om de podiumplaatsen. Uiteindelijk wist hij een ijzersterke 2e plaats te behalen in het kampioenschap.

Peter van der Sluis in aktie in het ONK Enduro

In de Endurosport is het zaak om een aantal proeven in zwaar terrein zo snel mogelijk af te leggen. Zo worden er meestal 3 proeven per ronde verreden, met een totale lengte van + 70 km per ronde. Op een wedstrijddag worden meestal 3 of 4 rondes afgelegd. Ook de verbindingsroutes bestaan voor het grootste gedeelte uit onverhard terrein.

ONK Enduro Holten Peter van der Sluis Sherco boomstammen

In 2008 wist Peter Nederlands Kampioen Trial te worden en na deze mijlpaal wilde hij iets anders gaan doen. Naast de beheersing uit de trial wordt nu ook snelheid gevraagd.

Peter van der Sluis ONK Enduro Holten aktie

Peter rijdt op een Sherco motorfiets met 510 cc waarmee hij in de zwaarste categorie uitkomt. In een voor hem volledig nieuwe tak van sport wist hij direct een 6e plaats te scoren. De proeven waren zeer zwaar geworden door zware regenval, er viel dan ook een groot aantal uitvallers te noteren in deze slijtageslag.

Foto’s: Peter Miltenburg

Keer hier terug naar de multimediapagina.
1  Het is niet mogelijk om op dit blog te reageren.

Share |