Het terugsturen van onderdelen - Bart's Blog

Wanneer wij een aanvraag krijgen voor een gebruikt onderdeel vragen wij in sommige gevallen, denk bijvoorbeeld aan een motor of versnellingsbak, aan onze klanten om het oude, kapotte onderdeel aan ons op te sturen. Omdat wij een zo veel mogelijke circulaire economie van Citroën en Peugeot onderdelen nastreven reparen of reviseren wij de kapotte onderdelen waar dat mogelijk is om deze weer te kunnen leveren aan andere klanten. Wij vragen onze klanten om hiervoor een statiegeld te betalen wat teruggestort wordt op het moment dat wij het onderdeel ontvangen hebben.

Retour op dezelfde wijze als geleverd

Wij hebben voor het verzenden van dit soort onderdelen speciale bakken in gebruik, maar helaas maakt niet iedere klant daar gebruik van. Dit weekend ontvingen wij een versnellingsbak die was verzonden in een plastic verpakking met flink wat tape er om heen. Door een onderdeel op deze manier te verzenden neemt de kans op verdere beschading toe en ook de kans op een volledige revisie of reparatie neemt af als onderdelen ondeugdelijk verzonden worden. Wij nemen de grootst mogelijke voorzichtigheid met onderdelen in acht wanneer ze ons bedrijf verlaten. Wij willen vragen om dezelfde voorzichtigheid te betrachten bij het verzenden van statiegeldonderdelen en ze niet op deze manier te versturen.

verkeerd opgestuurde versnellingsbak retour CitroŽn Peugeot verkeerd teruggestuurd statiegeld onderdeel Citroen Peugeot

Kaartje leggen - Bart's Blog

Spelen met kaarten was nog nooit zo leuk!
In het kader van de kaartkomende feestmaand hebben we een aantal relatiegeschenken ontwikkeld die we in december onder onze relaties gaan verstrekken. Maandagochtend werd op de marketingafdeling de doos met de geleverde kaartspellen geopend. Het voelde toch een beetje alsof Sinterklaas langs geweest was.
Wil je ook een officieel Bart Ebben kaartspel? Like en deel ons blog dan even op Facebook
 

Kaartspel Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Speelkaarten Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
 

Keer terug naar het Blog overzicht of naar home.