Welkom bij Autobedrijf Bart Ebben!

In de werkplaats van ons BOVAG onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Citroën & Peugeot bent u meer dan welkom om uw auto te laten onderhouden of repareren.

Door de ruime ervaring die onze monteurs hebben, zijn we in staat om alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Zo kunnen wij uiteraard een kleine beurt of een grote onderhoudsbeurt voor u uitvoeren, maar zijn we ook goed in de comlexere klussen. In de werkplaats van ons autobedrijf in Malden kunt u de modernste uitleesapparatuur en technische documentatie vinden.Eurorepar car service

Door onze samenwerking met Eurorepar als Eurorepar car service kunnen wij u als reparateur op dealerniveau van dienst zijn voor de merken Peugeot,  Citroën en DS maar juist ook voor andere automerken. Eurorepar biedt ons de juiste ondersteuning bij het onderhoud en reparatie aan alle automerken en biedt daarbij een uitgebreide onderdelenlijn voor vele merken. Bij service beurten wordt ook preventief onderhoudsadvies gegeven om uw auto in topconditie te houden.

Leenauto's BOVAG Autobedrijf Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot PCA dealer Malden regio Nijmegen

Vervangend vervoer

Over mobiliteit hoeft u zich ook geen zorgen te maken, als uw auto bij ons in de werkplaats is kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets of een leenauto tegen een gereduceerd tarief.

Keuze nieuwe of gebruikte onderdelen

Het misschien wel allergrootste voordeel van onze garage is dat we naast ons autobedrijf ook nog eens een modern demontagebedrijf hebben. U heeft daarmee in onze garage in veel gevallen de keuze tussen nieuwe of gebruikte onderdelen, gecontroleerd op kwaliteit en met garantie! Daarmee zijn wij dus bij uitstek in staat om kostenbesparend voor u te repareren.
 
Voor al uw vragen kunt u terecht bij Jan Veltman op 024 343 45 42. 
U kunt ook contact met ons op te nemen door het Contactformulier in te vullen, maar u kunt ook direct een online Werkplaatsafspraak maken.                          
  

Wat doen wij?