Over Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen zowel in ons BOVAG Autobedrijf als in het Onderdelenbedrijf. Met deze kernwaarden wordt in beide bedrijven onder één dak gewerkt. Onze missie bestaat uit het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke oplossingen die onze klanten blij maken. Daar worden wij dan weer blij van en dat vinden wij weer heel belangrijk. 

BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden voor reparatie, onderhoud, APK, airco service, occasions en nog veel meer

Daarom werken er bij ons alleen mensen die passie hebben in wat ze doen, zodat u als klant een optimale service ervaart.

Autobedrijf

Ons Autobedrijf bevindt zich onder hetzelfde dak als het Onderdelenbedrijf en we volgen onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Daarnaast bieden we een met zorg geselecteerd aanbod occasions aan. 

  • Vakkundige reparatie en onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie en occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor en tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service
  • Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar car service

 

Historie

Van oorsprong is Autobedrijf Bart Ebben een Citroën DS specialist. In 1981 kreeg het bedrijf de naam Autobedrijf Bart Ebben en werd door Bart en Gertrud de vestiging in Molenhoek in gebruik genomen. Geleidelijk aan werden er naast de DS modellen ook steeds meer andere Citroën's onder handen genomen en onderdelen voor opgeslagen. Meer en meer klanten wisten daardoor het specialistische bedrijf te vinden en te waarderen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen werd dit pand stapsgewijs uitgebreid totdat uiteindelijk voor verhuizing gekozen werd.

In Malden aan de Sluisweg 18 werd in 2000 het huidige pand betrokken, ruim genoeg om de onderneming verder te laten groeien. Hier ontstond dan ook de kans om het assortiment met het merk Peugeot uit te breiden. 

Citroen DS specialist Autobedrijf Bart Ebben in MolenhoekCitroen ds modellen onderdelen reparatie onderhoud in autobedrijf Molenhoek

De unieke combinatie van zowel Autobedrijf als Onderdelenbedrijf kon in dit pand uitstekend voortgezet worden. Sindsdien is Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot elk jaar gegroeid en is het tegelijkertijd ook steeds meer een familiebedrijf geworden.

Toekomst

De voordelen van een familiebedrijf komen inmiddels sterk naar voren, de bedrijfsopvolging in het Autobedrijf is inmiddels een feit met dochter Carmen en schoonzoon Jan Veltman. Zij werken aan de hand van dezelfde kernwaarden waardoor u er op kunt rekenen dat we op dezelfde voet verder zullen gaan. Met deze ontwikkeling is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst!

 

Wil jij ook deel uitmaken van onze toekomst? Bekijk dan onze vacatures.