U bevindt zich op: Sitemap > Winterbanden opslag

Winterbanden opslag geeft u ruimte en gemak

Opslag winterbanden en zomerbanden - Bandenhotel Malden regio NijmegenAutobedrijf Bart Ebben te Malden (net onder Nijmegen) is het juiste adres voor de aanschaf, montage en winterbanden opslag. Door jarenlange ervaring draaien onze monteurs hier hun handen niet voor om. Op het juiste tijdstip wisselen wij uw winterbanden en halen in het voorjaar uw zomerbanden weer uit onze opslag. Na montage kunt u weer veilig op pad en staan uw zomer- of winterbanden niet in de weg in uw eigen berging. 

 

Kosten winterbandenopslag

Wilt u meer weten over de kosten van winterbandenopslag of het eventueel wisselen van banden? Wij hebben een speciale pagina over winterbanden, hierop staan alle prijzen vermeld.

Neem contact op met Jan Veltman, hij vertelt u alles over onze mogelijkheden.


Winterbandenopslag dichtbij

Wat is er fijner dan winterbandenopslag dichtbij uw woonplaats, de wissel van zomerbanden naar winterbanden is zo weer snel gemaakt en uw banden staan niet in de weg. En mocht er iets mis zijn dan kunnen wij ook snel uw autobanden vervangen.
U kent ons wellicht nog uit de tijd dat wij in de gemeente Mook (Molenhoek) gevestigd waren. Vanuit ons moderne pand op industrieterrein Sluisweg kunnen wij onze klanten uit Heumen, Overasselt, Nederasselt, Wijchen, Cuijk en Nijmegen beter bedienen. Door de nabijheid van de A73 is onze bereikbaarheid zeer goed ook vanuit Beers, Cuijk, Gassel, Grave of Escharen. En via de N271 zijn we nog steeds goed bereikbaar vanuit Groesbeek, Middelaar, Milsbeek en Plasmolen.

Stel een vraag aan de PCA dealer & Citroen garage voor de regio Nijmegen over winterbanden en bandenopslag

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service