U bevindt zich op: Sitemap > Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Indien u uw auto voor onderhoud of reparatie bij ons aanbiedt,Vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets bij onderhoud en reparatie door ons Autobedrijf kunt u vervangend vervoer in de vorm van een leenauto reserveren. U blijft dan mobiel wanneer onze monteurs uw auto onder handen nemen. Als alternatief kunt u ook gratis gebruikmaken van een leenfiets zolang er aan uw auto gewerkt wordt in onze werkplaats.
 

Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud

Bij het maken van een werkplaatsafspraak voor onderhoud of reparatie kunt u direct vervangend vervoer reserveren. U hebt dan tijdig uw reservering vast staan en kunt u gewoon naar uw werk of uw andere dagelijkse dingen doen op de dag van de afspraak.

Bekijk voor de kosten van dit vervangend vervoer onze all-in prijzen. Uiteraard zijn ook de kosten van de verbruikte brandstof voor uw rekening net als bij uw eigen auto.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service