U bevindt zich op: Sitemap > Vakantie controle

Voorkom autopech met een BOVAG vakantie controle

Met autopech langs de weg staan in de brandende zon of juist in de regen,Voor vertrek een vakantie controle aan uw Peugeot Citroen of Renault voorkomt ellende langsrazend verkeer aan de ene kant en huilende kinderen aan de andere kant van de auto... Dan wordt het hoogtepunt van het jaar ineens een nachtmerrie. 

Meestal kan zo’n drama voorkomen worden door een vakantie controle vooraf. Autobedrijf Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot Renault legt u graag uit wat de meest voorkomende problemen zijn.Laat vooraf een BOVAG Vakantiecheck doen aan uw Peugeot, Citroen of Renault, minder kans opautopech


Zwaardere belasting tijdens vakanties

In veel opzichten wordt de auto tijdens vakanties veel zwaarder belast dan bij normaal gebruik. Daardoor wordt het extra belangrijk dat de auto tiptop in orde is. Een Bovag Vakantiecheck geeft hier een goed inzicht in de actuele conditie van uw auto en kan veel leed besparen.


Caravan achter de auto

Voorbeelden van de extra belasting van de autoNa een vakantiecontrole voor uw auto kunt u lekker gaan genieten van uw vakantie zijn o.a. de caravan die getrokken moet worden, waardoor de motor en de remmen zwaar werk moeten doen. Het spreekt voor zich dat het koelsysteem, de banden en het remsysteem fris moeten zijn om hun zware taak aan te kunnen. Zeker als er ook nog enkele bergen worden beklommen!


Hoger stroomverbruik

Maar er zijn nog meer aandachtspunten. Zo wordt ook veel meer stroom verbruikt door bijvoorbeeld ventilatoren die de motor extra moeten koelen bij heet weer. Ook de airco, de koelkast en navigatieapparatuur vragen extra stroom, de accu en dynamo moeten hiervoor topfit zijn. 

Voorkom ellende en maak een afspraak voor een vakantiecontrole of kijk eens op onze werkplaats pagina's.
In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service