U bevindt zich op: Sitemap > Storing uitlezen

Storing uitlezen bij uw auto in onze werkplaats

Heeft uw Citroën, Peugeot of Renault vreemde kuren?Storing uitlezen door de specialisten van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Wij kunnen in onze werkplaats de storing uit het storingsgeheugen uitlezen. Daarna kunnen wij voor u op zoek gaan naar de oorzaak van de storing. Ook complexe electrische storingen gaan wij niet uit de weg. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

 

Veel kennis in huis

Door onze ruime ervaring, regelmatige training en ons uitgebreide netwerk zijn onze specialisten in staat de meest complexe storingen op te lossen. Regelmatig brengen daarom ook collega autobedrijven hun probleemgevallen met succes naar onze werkplaats. Profiteer ook van deze kennis!

 

Vraag ons alles over storing uitlezen aan uw auto


Voordelige onderdelen voor storingsreparatie

Een groot voordeel van ons autobedrijf is dat wij uit een enorm magazijn gebruikte Citroën en Peugeot onderdelen kunnen putten. Een storing kan daardoor na het uitlezen in veel gevallen snel en voordelig worden opgelost. Zo leveren wij bijvoorbeeld een ECU motorcomputer, BSI zekeringkast, Stuurkolomschakelaar, EGR klep, Brandstofpomp, Klokkenpaneel, Kachelbedieningspaneel, etc. Uiteraard gaat dit in goed overleg, waarbij ook de keuze voor nieuwe onderdelen aan u wordt voorgelegd.  

 

 

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service