U bevindt zich op: Sitemap > Reparateur

Reparateur

Veel van onze klanten hebben ons al jaren erkend als hun vaste reparateur voor hun Citroën of Peugeot. Wij zijn trots op deze langdurige relaties en doen er dan ook alles aan om onze klant optimaal te bedienen als hun reparateur. Heeft uw Citroën of Peugeot ook onderhoud nodig? U bent van harte welkom bij ons autobedrijf aan de Sluisweg 18 te Malden (bij Nijmegen). Meer informatie vindt u op het werkplaats gedeelte van onze website.
 

Reparateur met groot werkgebied

In de loop der jaren zijn we een reparateur met een groot werkgebied geworden. Wij zijn trots op de erkenning van onze vaste klanten, zeker omdat velen van hen ver buiten de regio vandaan komen. Dus niet alleen uit de omliggende dorpen Heumen, Mook, Molenhoek, Overasselt, Groesbeek, Wijchen, Beuningen, Milsbeek, Middelaar en Plasmolen maar ook ver daarbuiten. 

Maak direct een afspraak of neem eerst contact met ons op voor meer info.

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service