U bevindt zich op: Sitemap > Peugeot occasions

Jonge Peugeot occasions in de regio Nijmegen

Jonge Peugeot occasions bij ons Autobedrijf in Malden bij NijmegenBij Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Renault vindt u alleen zeer zorgvuldig geselecteerde Peugeot occasions. Frisse tweedehands auto's waar wij onze handen voor in het vuur durven steken. Wij zijn niet voor niets BOVAG en PCA dealer. Gevestigd in het Gelderse Malden (gemeente Heumen) bedienen we de regio Nijmegen, zo is bijvoorbeeld Mook/ Molenhoek ook zeer dichtbij.

 

Jonge Peugeot occasions

Bij ons vindt u jonge modellen zoals bijvoorbeeld de Peugeot 107, 206, 206 SW, 207, 207 SW 307, 307 SW, 308, 308 SW, 3008, 407, 407 SW, 5008 of Partner. Staat uw model niet in onze occasionlijst? Vraag dan onze afdeling Verkoop naar de mogelijkheden, wij voeren namelijk ook individuele zoekopdrachten. Hiermee kunnen we u precies de Peugeot occasion van uw wensen aanbieden!

U kunt ons aanbod Peugeot occasions bekijken. Of neem direct contact op met Jan Veltman uw verkoopadviseur.

 

BOVAG garantie

In principe worden al onze Peugeot occasions geleverd met BOVAG garantie. Mocht dit om een bepaalde reden niet zo zijn dat ziet u dit in de betreffende advertentie. Onder BOVAG garantie vallen gebreken die gedurende de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant stelt worden overschreden. Een aantal zaken zijn uitgesloten van garantie, zoals bijvoorbeeld banden, accessoires, etc.

Bij Autobedrijf Bart Ebben koopt u vertrouwen en krijgt u er een Peugeot occasion bij!

 

        Een Peugeot occasion kopen bij de PCA dealer gespecialiseerd in Peugeot & CitroenStel een vraag over jonge Peugeot occasions in de regio Nijmegen

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service