U bevindt zich op: Sitemap > Peugeot malden

Peugeot Malden

Occasions onderhoud reparatie Peugeot MaldenEven ten zuiden van Nijmegen vindt u in Malden Autobedrijf Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot, een enthousiast team van merkspecialisten staat voor u klaar. Al meer dan 35 jaar ervaring met onderhoud en verkoop van auto's. In hetzelfde pand worden ook de gebruikte auto onderdelen van Citroen en Peugeot verkocht.
 
In Malden is het pand van de Peugeot specialist te vinden op industrieterrein Sluisweg. Vroeger werd er gewerkt in Mook/ Molenhoek veel mensen kennen ons daar nog van. De oude lokatie is al sinds 2000 niet meer in gebruik,

Onderhoud en reparaties aan uw Peugeot in Malden- Regio Nijmegen

de bedrijfsactiviteiten werden simpelweg te groot. In hetzelfde pand worden ook de gebruikte auto onderdelen van Citroen en Peugeot verkocht.

 

Peugeot onderhoud & reparaties

Door ons merkspecialisme en ruim 35 jaar ervaring is uw Peugeot in goede handen voor onderhoud en reparaties. Als voordeel heeft u in veel gevallen dat we u naast nieuwe onderdelen ook een gebruikt onderdeel als alternatief kunnen aanbieden. Hiermee wordt uw reparatie voordeliger en krijgt u toch originele onderdelen van goede kwaliteit. Ook een storing uitlezen behoort tot onze specialiteiten.

 

Peugeot occasionsPeugeot occasions in Malden bij de PCA dealer

Bij ons PCA dealerbedrijf in Malden staat altijd een selectie met Peugeot occasions klaar, maar veelvuldig zoeken wij de juiste occasion voor u gewoon op! Met onze vakkennis en uitgebreide netwerk vinden wij altijd een top-occasion voor u.

 

Routebeschrijving vanuit Nijmegen

U kunt Malden vinden net ten zuiden van Nijmegen, u kunt vanaf de Sint Annastraat de Rijksweg N844 blijven volgen. Op het kruispunt met de N271 steekt u recht over en bent u al op de Sluisweg. Na ongeveer 300 meter ziet u ons aan de rechterkant.  

 

Stel een vraag aan PCA dealer voor Peugeot in Malden

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service