U bevindt zich op: Sitemap > Nijmegen

Bart Ebben autobedrijf Nijmegen en omstreken

Onderhoud-reparatie en occasions bij ons Autobedrijf Nijmegen is dichtbijEven ten zuiden van Nijmegen vindt u BOVAG Autobedrijf Bart Ebben, jarenlang specialist in de merken Citroën en Peugeot maar ook zeer bedreven in het onderhoud van andere automerken. Wij verzorgen voor uw Franse auto als geen ander onderhoud, APK, reparaties, Airco controle en schadeherstel. Maar ook andere automerken zijn uiteraard welkom. En door de gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Nijmegen en de ruim voldoende parkeergelegenheid weten veel Nijmegenaren ons autobedrijf te vinden. Bezoek ons autobedrijf eens op industrieterrein Sluisweg in Malden.

 

Bovag onafhankelijk autobedrijf

Al vele jaren is Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot aangesloten bij belangenvereniging BOVAG. U kunt dan ook rekenen op een gedegen service en garantie voor alle automerken. Dit geldt zowel voor onze diensten in de werkplaats als bij de verkoop van occasions. Meer specifiek vallen wij onder de afdeling onafhankelijke autobedrijven. Maak eens kennis met de werkplaats of de autoverkoop van ons autobedrijf.

 

Uitstekend bereikbaar vanuit Nijmegen

BOVAG Autobedrijf regio Nijmegen onderhoud apk reparatieVanuit Nijmegen, Berg en Dal, Beek-Ubbergen of Heilig Landstichting rijdt u in slechts enkele minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). Gewoonweg de rijksweg N844 uitrijden en de N271 recht oversteken en zodoende industrieterrein Sluisweg oprijden, hier vindt u na + 200 meter ons Autobedrijf. Voor degelijk auto onderhoud hoeft u dus echt niet ver van huis! En parkeergelegenheid is er bij ons in ruime mate aanwezig.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van onze BOVAG garage.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer & BOVAG Autobedrijf voor de regio Nijmegen over onderhoud & reparatie

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service