U bevindt zich op: Sitemap > Malden

Malden

Met meer dan 40 jaar ervaring is Autobedrijf Bart Ebben in Malden (gemeente Heumen) een degelijk adres voor uw auto. Onze specialisatie ligt bij de merken Citroën en Peugeot maar met een ander automerk bent u ook van harte welkom. U vindt ons autobedrijf in Malden aan de Sluisweg 18 op industrieterrein Sluisweg.
 

Wat doet ons autobedrijf?

Voor nagenoeg alles rond uw auto kunt u bij ons terecht; autoverkoop van o.a. occasions, onderhoud en reparatie, APK, aircoservice, autobanden, schadeherstel. Bovendien leveren wij tweedehands Citroën en Peugeot onderdelen waardoor u de keuze heeft tussen gebruikt en nieuw. Dat kan nogal wat geld schelen op een dure reparatie. Wij combineren vakmanschap met een informele sfeer en een luisterend oor voor uw wensen.
 

Contact met ons Autobedrijf

Neem vrijblijvend contact op met ons of maak direct een werkplaatsafspraak. U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan ons Autobedrijf in Malden. We staan u graag te woord en u kunt zelf een beeld vormen van wat wij doen en hoe we dat doen. Zie daarvoor onze openingstijden.

Bart Ebben Autobedrijf Malden gespecialiseerd in Citroen, Peugeot en Renault

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service