U bevindt zich op: Sitemap > Distributieriem vervangen auto

Distributieriem vervangen auto

Het vervangen van de distributieriem van uwLaat ons uw distributieriem vervangen voordat het te laat is! Citroën, Peugeot of ander automerk is een secuur karwei dat onze monteurs graag voor u verrichten. Zij hebben hierin zeer veel ervaring en u kunt deze klus dan ook met vertrouwen aan ons overlaten. Tijdige vervanging is van levensbelang voor de motor in uw auto!

Wij zijn BOVAG dealer, gevestigd in het Gelderse Malden (gemeente Heumen) bedienen we de regio Nijmegen, zo is bijvoorbeeld Mook/ Molenhoek ook zeer dichtbij.

Distributieriem vervangen of motorschade?

Het vervangen van de distributieriem, ketting of snaar is een belangrijk stuk onderhoud dat absoluut niet uitgesteld mag worden. De fabrikant geeft hiervoor een maximum kilometrage en een leeftijd af, bij overschrijden hiervan kan de riem, snaar of ketting knappen en volgt direct een ernstige tot zeer ernstige motorschade! Het kan zelfs zo zijn dat uw motorblok onherstelbaar beschadigd raakt!

Distributieriem vervangen vereist vakkennis

Om de distributiesnaar of distributieriem van uw auto succesvol te kunnen vervangen is echt vakkenis nodig. Wij adviseren u daarom dan ook om dit karwei aan een professioneel autobedrijf over te laten. Neem contact op of maak direct een afspraak online in onze werkplaats. U ontvangt dan een heldere opgave van de kosten vooraf.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf in Malden.

Bekijk voor een nadere uitleg ook de onderstaande korte video:


In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service