U bevindt zich op: Sitemap > Citroen reparatie

CitroŽn reparatie vakkundig en betrouwbaar

Op een reparatie zit u nooit te wachten, maar het is wel prettig als het probleem dan snel en met kennis van zaken wordt opgelost. Voor een reparatie aan uw Citroën bent u bij BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden aan het goede adres. Zeer vaardige monteurs met een schat aan ervaring kunnen uw auto adequaat repareren.

 

Alle mogelijke Citroen reparaties

Doordat we al meer dan 35 jaar geleden met ons Citroen merkspecialisme zijn begonnen, is er zeer veel vakkennis in huis en zijn we in staat alle mogelijke reparaties voor u uit te voeren. We kunnen dus niet alleen uw uitlaat vervangen, maar indien nodig ook een vervangende versnellingsbak, cilinderkop of compleet motorblok monteren. Ook op het gebied van electronicastoringen zijn onze monteurs zeer bedreven en bent u bij ons aan het juiste adres. Maak hier direct een werkplaatsafspraak of neem een kijkje op onze werkplaatspagina's.

 

Goede bereikbaarheid

Onze werkplaats vindt u op industrieterrein Sluisweg in Malden, gemeente Heumen. Via de Rijksweg N844 vanuit Nijmegen of via de A73 afslag 3 bent u er zo en bij ons pand zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer over Citroen reparatie in Malden regio Nijmegen

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service