U bevindt zich op: Sitemap > Citroen peugeot interieurfilter vervangen

Laat het Citroen Peugeot interieurfilter tijdig vervangen

Laat uw Citroen Peugeot interieurfilter vervangen door ons Autobedrijf in Malden bij NijmegenWaarom het Citroen Peugeot interieurfilter vervangen? In de werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf in Malden bij Nijmegen komen wij nog weleens sterk vervuilde interieur- of pollenfilters tegen. Dit betekent dat er geen frisse lucht meer in uw auto binnen kan stromen. Voor alle duidelijkheid dat is de lucht die u inademt! Enerzijds zorgt straatvuil voor sterke vervuiling van de voorkant van het interieurfilter. Maar aan de achterzijde kan zelfs schimmel ontstaan!

 

Vervuiling van het interieurfilter

Het pollenfilter filtert de buitenlucht voordat deze de binnenruimte van uw auto in kan komen, dit is de lucht die u en uw passagiers uiteidelijk inademen.Laat uw vuile Citroen Peugeot pollenfilter vervangen door ons Autobedrijf in Malden bij Nijmegen Straatvuil, bladeren en insecten zorgen voor vervuiling van het interieurfilter in uw Citroen of Peugeot. Als gevolg daarvan kan er nog maar moeilijk frisse lucht uw auto binnen stromen, geen fijn gevoel! Bij bijvoorbeeld een grote onderhoudsbeurt of een aircocontrole kunt u ons het interierfilter laten controleren en/of vervangen. 

 

Maak snel een afspraak voor vervanging van het interieurfilter bij ons autobedrijf in Malden of neem contact op en ga weer fris op pad.

 

Schimmelvorming op het pollenfilter

Als vervanging van het interieurfilter erg lang op zich laat wachten kan op de achterzijde zelfs schimmel ontstaan! Condens Voorkom Schimmelvorming en laat uw interieurfilter vervangen door ons Autobedrijf in Malden bij Nijmegenzorgt voor een vochtig klimaat onder het filter en schimmelvorming is een logisch gevolg. De lucht die langs de schimmels is gestroomd wilt u natuurlijk al helemaal niet inademen!  Maak daarom snel een afspraak bij ons autobedrijf in Malden of neem contact met ons op en ga snel weer fris op pad.

 

 

Extra belasting voor kachelventilator

Een verstopt interieurfilter wordt uw kachelventilator extra belast door een gebrek aan aanvoer van verse lucht. In ons onderdelenbedrijf krijgen we om deze reden regelmatig aanvragen voor vervangende kachelmotoren. 

 

Citroen Peugeot interieurfilter vervangen? Vraag ons Autobedrijf in Malden bij Nijmegen om hulp

Defecte kachelventilator Peugeot Citroen door vuil interieurfilter

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service