U bevindt zich op: Sitemap > Citroen onderhoud

CitroŽn Onderhoud

BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden voor degelijk Citroen onderhoudVakkundig, betrouwbaar en betaalbaar, dat is Citroen onderhoud bij Bart Ebben. In Malden, onder de rook van Nijmegen, vindt u een enthousiast team met hart voor het vak. In de professionele werkplaats van ons Autobedrijf is uw auto in goede handen. Als PCA dealer zijn wij gespecialiseerd in onderhoud aan Citroën modellen.

 

Ruim 35 jaar ervaring

Ons Citroën merkspecialisme is al meer dan 35 jaar geleden begonnen, hierdoor beschikken we over en enorme ervaring met de auto's van dit Franse merk. Hiermee kunt u uw voordeel doen door gebruik te maken van onze kennis en uw auto zeer efficient en degelijk te laten onderhouden.
Maak kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact opBOVAG erkend Autobedrijf gespecialiseerd in vakkundig en betrouwbaar Citroen onderhoud in de regio Nijmegen of maak direct een afspraak voor Citroën onderhoud.

 

Makkelijk bereikbaar

U vindt ons bedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen), deze lokatie is ook heel snel te bereiken vanuit Mook, Molenhoek, Groesbeek en Middelaar. Maar ook vanuit Nijmegen, Berg & Dal en Ubbergen is het ritje via de rijksweg N844 zo gemaakt. Eventueel is hiervoor ook de snelweg A73 met afslag 3 te benutten, zo bent u er ook snel vanuit Beuningen, Weurt en Wijchen. Of natuurlijk vanuit het zuiden met de A73 vanuit Beers, Cuijk, Gassel, Gennep en Grave. Tot slot zijn ook plaatsen als Nederasselt en Overasselt dichtbij door gebruik te maken van de N846 en N271. Voor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus niet ver van huis!  Met een routebeschrijving wordt het nog gemakkelijker en parkeergelegenheid is er bij ons ruim voldoende.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer over Citroen onderhoud in Malden

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service