U bevindt zich op: Sitemap > Citroen onderhoud wijchen

CitroŽn Onderhoud voor de regio Wijchen

BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden voor degelijk Citroen onderhoud in de regio WijchenBart Ebben verzorgt als merkspecialist vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar Citroen onderhoud voor de regio Wijchen. In Malden, vlakbij afslag nummer 3 van de A73, vindt u een team met enthousiaste vakmensen. Als PCA dealer zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Citroën modellen en in de professionele werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf is uw auto in goede handen.

 

Ruim 35 jaar merkspecialist

Met ons Citroën merkspecialisme zijn we al meer dan 35 jaar geleden begonnen, hierdoor beschikken we over een zeer grote ervaring met de auto's van dit Franse merk. We zetten dit graag om in uw voordeel, door u gebruik te laten maken van onze vakkennis en hiermee uw auto zeer efficient en degelijk te onderhouden.
Maak ook kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact opBOVAG erkend Autobedrijf gespecialiseerd in vakkundig en betrouwbaar Citroen onderhoud voor de regio Wijchen of maak direct een afspraak voor Citroën onderhoud.

 

Makkelijk bereikbaar

Vanaf Wijchen, Alverna, Bergharen of Bijsterhuizen rijdt u in slechts enkele minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). U neemt eenvoudig de snelweg A73 richting Nijmegen slaat af op afslag 3, bovenaan links en u draait daarna bij de 2e stoplichten rechts de Sluisweg al op. Voor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus echt niet ver te rijden! Bovendien kunt u gebruikmaken van onze ruime parkeergelegenheid, een prettige wachtruimte met Wifi of een leenauto.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer voor de regio Wijchen over Citroen onderhoud

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service