U bevindt zich op: Sitemap > Citroen onderhoud nijmegen

CitroŽn Onderhoud voor de regio Nijmegen

BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden voor degelijk Citroen onderhoud in de regio NijmegenBart Ebben verzorgt als merkspecialist vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar Citroen onderhoud voor de regio Nijmegen. Aan de zuidkant van Nijmegen in Malden vindt u een enthousiast team van vakmensen met hart voor het vak. Als PCA dealer ligt ons specialisme in het onderhouden en repareren van de meest uiteenlopende Citroën modellen. In de professionele werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf kunt u daarom uitstekend met uw auto terecht.
 

Al ruim 35 jaar Citroen specialist

Met ons Citroën merkspecialisme zijn we al meer dan 35 jaar geleden begonnen, hierdoor beschikken we over en enorme ervaring met de auto's van dit Franse merk. Maak hier ook gebruik van door ons onze kennis te laten inzetten en hiermee uw auto zeer efficient en degelijk te onderhouden.
Maak kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact opBOVAG erkend Autobedrijf gespecialiseerd in vakkundig en betrouwbaar Citroen onderhoud voor de regio Nijmegen of maak direct een afspraak voor Citroën onderhoud.
 

Gemakkelijk bereikbaar

Vanaf Nijmegen, Beek-Ubbergen, Berg en Dal of Heilig Landstichting rijdt u in slechts enkele minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). Het is slechts een kwestie van de N844 afrijden. Voor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus echt niet ver te rijden! En bovendien is er parkeergelegenheid bij ons ruim voldoende aanwezig.
 
Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.
 
Stel een vraag aan de PCA dealer voor de regio Nijmegen over Citroen onderhoud
In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service