U bevindt zich op: Sitemap > Citroen onderhoud groesbeek

CitroŽn Onderhoud voor de regio Groesbeek

BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden voor degelijk Citroen onderhoud in de regio GroesbeekBart Ebben verzorgt als merkspecialist vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar Citroen onderhoud voor de regio Groesbeek. Op industrieterrein Sluisweg in Malden vindt u een team met enthousiaste autovakmensen. Als PCA dealer is het onderhouden en repareren van Citroën modellen onze passie en specialisme. In de professionele werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf is uw auto daarom in zeer goede handen.

 

Ruim 35 jaar merkspecialist

Met ons Citroën merkspecialisme zijn we al meer dan 35 jaar geleden begonnen, hierdoor beschikken we over een zeer grote ervaring met de auto's van dit Franse merk.Werkplaats BOVAG Autobedrijf voor Citroen onderhoud en reparatie in de regio Groesbeek We zetten dit graag om in uw voordeel, door u gebruik te laten maken van onze vakkennis en hiermee uw auto zeer efficient en degelijk te onderhouden.
Maak ook kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact op of maak direct een afspraak voor Citroën onderhoud.

 

Makkelijk bereikbaar

Vanaf Groesbeek rijdt u in slechts enkele minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). Eenmaal in Mook/Molenhoek rijdt u eenvoudig over de N271 richting de snelweg A73 tot aan de kruising met de N844 richting Malden en Nijmegen. Daar slaat u niet rechts maar links af en dan bent u al op de Sluisweg. BOVAG erkend Autobedrijf gespecialiseerd in vakkundig en betrouwbaar Citroen onderhoud voor de regio GroesbeekVoor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus echt niet ver te rijden! Bovendien kunt u gebruikmaken van onze ruime parkeergelegenheid, een prettige wachtruimte voorzien van Wifi of een leenauto.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer voor de regio Groesbeek over Citroen onderhoud

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service