U bevindt zich op: Sitemap > Citroen onderhoud cuijk

CitroŽn Onderhoud voor de regio Cuijk

BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden voor degelijk Citroen onderhoud in de regio CuijkBart Ebben verzorgt als merkspecialist vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar Citroen onderhoud voor de regio Cuijk. In Malden, net over de brug van de A73, vindt u een enthousiast team met hart voor het vak. Als PCA dealer zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Citroën modellen en in de professionele werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf is uw auto in goede handen.

 

Ruim 35 jaar ervaring

Met ons Citroën merkspecialisme zijn we al meer dan 35 jaar geleden begonnen, hierdoor beschikken we over en enorme ervaring met de auto's van dit Franse merk. We maken dit graag tot uw voordeel, door u gebruik te laten maken van onze kennis en uw auto zeer efficient en degelijk te laten onderhouden.
Maak kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact opBOVAG erkend Autobedrijf gespecialiseerd in vakkundig en betrouwbaar Citroen onderhoud voor de regio Cuijk of maak direct een afspraak voor Citroën onderhoud.

 

Makkelijk bereikbaar

Vanaf Cuijk rijdt u in slechts 10 minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). Vanuit Beers, Cuijk, Escharen, Gassel, Gennep, Grave, Haps, Mill, Oeffelt of Sint-Hubert neemt u eenvoudig de snelweg A73 richting Nijmegen en direct over de brug neemt u afslag 3. Voor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus echt niet ver van huis! En parkeergelegenheid is er bij ons ruim voldoende aanwezig.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer voor de regio Cuijk over Citroen onderhoud

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service