U bevindt zich op: Sitemap > Citroen occasions

Jonge CitroŽn Occasions in de regio Nijmegen

Citroën is met haar modellen weer helemaal hot,Jonge Citroen occasions bij ons Autobedrijf in Malden bij Nijmegen reden genoeg om ook voor een van de zeer mooie Citroën Occasions van ons Autobedrijf te gaan. Laat u verrassen door de top staat waarin ze verkeren, en de prijs is in dat perspectief ook nog eens uiterst concurrerend! Wij zijn niet voor niks BOVAG en PCA dealer! Overtuig uzelf bij ons in Malden (gemeente Heumen) bij Nijmegen en naast Mook & Molenhoek.

 

Jonge Citroën occasions

Bij ons kunt u recente modellen vinden zoals de Citroën C1, C2, C3, C4, DS3, DS4, DS5, C3 Picasso, Grand C4 Picasso, C4 Cactus, Xsara Picasso, C5, C5 Tourer, enz. Ziet u het gewenste model niet in onze occasionvoorraad? Vraag Jan Veltman naar de mogelijkheden en een advies op maat. Staat de tweedehands Citroën van uw wensen niet in onze voorraad? Wij verrichten ook individuele zoekopdrachten om u uw droomoccasion te bezorgen.

 

BOVAG garantie

In principe worden al onze Citroen occasions geleverd met BOVAG garantie. Mocht dit om een bepaalde reden niet zo zijn dat ziet u dit in de betreffende advertentie. Onder BOVAG garantie vallen gebreken die gedurende de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant stelt worden overschreden. Een aantal zaken zijn uitgesloten van garantie, zoals bijvoorbeeld banden, accessoires, etc.
Bij Autobedrijf Bart Ebben schaft u vertrouwen aan en krijgt u er een Citroën occasion bij!

Stel een vraag over jonge Citroen occasions in de regio Nijmegen                                        Een CitroŽn occasion kopen bij de PCA dealer gespecialiseerd in Peugeot & Citroen

       

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service