U bevindt zich op: Sitemap > Citroen malden

CitroŽn Malden

Zowel Autobedrijf activteiten als onderhoud,Occasions onderhoud reparatie Citroen Malden reparatie en auto verkoop - occasions van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot als de verkoop van gebruikte auto onderdelen vinden plaats vanaf de lokatie aan de Sluisweg 18 te Malden bij Nijmegen. Voorheen werden beide activiteiten vanuit Mook/ Molenhoek gedaan, daar kent menigeen ons nog van. Zeker omdat de oude lokatie aan het spoor lag en er dagelijks heel veel reizigers langskwamen. Malden ligt net als Mook net onder Nijmegen.

 

Citroen onderhoud & reparaties

Onderhoud en reparaties aan uw Citroen in Malden- Regio NijmegenDoor ons merkspecialisme en ruim 35 jaar ervaring is uw Citroen in goede handen voor onderhoud en reparaties. Als voordeel heeft u in veel gevallen dat we u naast nieuwe onderdelen ook een gebruikt onderdeel als alternatief kunnen aanbieden. Hiermee wordt uw reparatie voordeliger en krijgt u toch originele onderdelen van goede kwaliteit. Ook een storing uitlezen behoort tot onze specialiteiten.

 

Citroen occasions

Bij ons PCA dealerbedrijf in Malden staat altijd een selectie met Citroen occasions klaar, maar veelvuldig zoeken wij de juiste occasion voor u gewoon op! Met onze vakkennis en uitgebreide netwerk vinden wij altijd een top-occasion voor u.

Citroen occasions in Malden bij de PCA dealer

 

Routebeschrijving vanuit Nijmegen

U kunt Malden vinden net ten zuiden van Nijmegen, u kunt vanaf de Sint Annastraat de Rijksweg N844 blijven volgen. Op het kruispunt met de N271 steekt u recht over en bent u al op de Sluisweg. Na ongeveer 300 meter ziet u ons aan de rechterkant.  

 

Stel een vraag aan PCA dealer voor Citroen in Malden


Heeft u een Citroen of Peugeot? Maak kennis met onze werkplaats of autoverkoop. Of vraag ons naar de vele mogelijkheden. 

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service