U bevindt zich op: Sitemap > Citroen garage nijmegen

CitroŽn garage voor de regio Nijmegen

PCA dealer en BOVAG gespecialiseerde Citroen garage regio NijmegenBart Ebben verzorgt als merkgespecialiseerde Citroen garage voor de regio Nijmegen vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar onderhoud en reparaties. In Malden, aan het einde van de N844, vindt u een team met enthousiaste autotechnici met passie voor het vak. Als PCA dealer zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Citroën modellen, in de professionele werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf kunnen wij uw auto daarom uitstekend onderhouden.

 

Meer dan 35 jaar ervaring specialist

Ons Citroën merkspecialisme zijn we al meer dan 35 jaar geleden begonnen, daarom beschikken we over een enorme ervaring met de Franse auto's. We maken dit graag tot uw voordeel, door u gebruik te laten maken van onze kennis en uw auto zeer efficient en degelijk te laten onderhouden.
Maak ook kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact opBOVAG erkende, gespecialiseerde Citroen garage in de regio Nijmegen voor vakkundig en betrouwbaar onderhoud & reparatie of maak direct een afspraak met onze Citroën garage Nijmegen is echt niet ver weg!

 

Goed bereikbaar

Vanaf Nijmegen, Berg en Dal, Beek-Ubbergen of Heilig Landstichting rijdt u in slechts enkele minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). Na het helemaal uitrijden van de N844 is het nog een kwestie van de N271 recht oversteken en industrieterrein Sluisweg oprijden, hier vindt u na + 200 meter onze garage. Voor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus echt niet ver van huis! En parkeergelegenheid is er bij ons in ruime mate aanwezig.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van onze Citroen garage.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer & Citroen garage voor de regio Nijmegen over onderhoud & reparatie

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service