U bevindt zich op: Sitemap > Citroen garage cuijk

CitroŽn garage voor de regio Cuijk

BOVAG gespecialiseerde Citroen garage voor de regio CuijkBart Ebben verzorgt als merkgespecialiseerde Citroen garage voor de regio Cuijk vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar onderhoud en reparaties. In Malden, net over de brug van de A73, vindt u een team met enthousiaste autotechnici met hart voor het vak. Als PCA dealer zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Citroën modellen, in de professionele werkplaats van ons BOVAG Autobedrijf is uw auto daarom in zeer goede handen.

 

Meer dan 35 jaar ervaring

Met ons Citroën merkspecialisme zijn we al meer dan 35 jaar geleden begonnen, hierdoor beschikken we over en enorme ervaring met de Franse auto's. We maken dit graag tot uw voordeel, door u gebruik te laten maken van onze kennis en uw auto zeer efficient en degelijk te laten onderhouden.
Maak ook kennis met het team van Autobedrijf Bart Ebben en neem contact opBOVAG erkende, gespecialiseerde Citroen garage in de regio Cuijk voor vakkundig en betrouwbaar onderhoud & reparatie of maak direct een afspraak met onze Citroën garage Cuijk is echt niet ver weg!

 

Goede bereikbaarheid

Vanaf Cuijk rijdt u in slechts 10 minuten naar ons Autobedrijf op industrieterrein Sluisweg in Malden (Gemeente Heumen). Vanuit Beers, Cuijk, Escharen, Gassel, Gennep, Grave, Haps, Langenboom, Mill of Oeffelt neemt u eenvoudig de snelweg A73 richting Nijmegen en direct over de brug neemt u afslag 3. Dan is het nog 2x rechts afslaan en u staat na 200 meter bij ons voor de deur. Voor degelijk Citroen onderhoud hoeft u dus echt niet ver van huis! En parkeergelegenheid is er bij ons ruim voldoende aanwezig.

 

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van onze Citroen garage.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer & Citroen garage voor de regio Cuijk over onderhoud en reparatie

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service