U bevindt zich op: Sitemap > Camper

Camper

Citroen Peugeot Fiat Camper onderhoud - reparatie BOVAG - tweedehands onderdelen- PosslOok de camper heeft onderhoud nodig en BOVAG Autobedrijf Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot in Malden verzorgt dit graag voor u. Op basis van de Citroën Jumper, Citroen C25, Peugeot Boxer, Peugeot J5 en de Fiat Ducato zijn veelvuldig campers gebouwd. Met een speciale hefbrug kunnen wij onderhoudsbeurten aan deze kampeerauto's prima uitvoeren.

Maak direct een afspraak voor onderhoud aan uw camper

 

Camper reparatie met gebruikte onderdelen mogelijk

Indien gewenst kan bij reparatie aan uw camper gebruik gemaakt worden van gebruikte onderdelen naast ons aanbod nieuwe delen. Van een versnellingsbak tot een stuurhuis en van plaatwerk tot een dynamo is er van alles tweedehands voorradig. Het toepassen van gebruikte autoonderdelen gebeurt uiteraard in nauw overleg, maar kan u een voordelig alternatief bieden waardoor u meer geld over houdt voor de vakantie!

 

Neem contact contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service