U bevindt zich op: Sitemap > Bovag onafhankelijk autobedrijf

Bovag onafhankelijk autobedrijf

Occasions onderhoud reparatie Bovag onafhankelijk autobedrijf Malden - NijmegenAl vele jaren is Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot Renault aangesloten bij belangenvereniging BOVAG. U kunt dan ook rekenen op een gedegen service en garantie. Meer specifiek vallen wij onder de afdeling Onafhankelijke autobedrijven.

 

Werkzaamheden conform BOVAG regels

Onderhoud en reparaties verrichten wij met de grootst mogelijke zorg, voor u als klant is er daarbij altijd nog een extra zekerheid ingebouwd. Op al onze transacties zijn de BOVAG reglementen van toepassing waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Occasions met BOVAG garantie

In principe worden al onze Occasions geleverd met BOVAG garantie. Mocht dit om een bepaalde reden niet zo zijn dat ziet u dit in de betreffende advertentie. U koopt hiermee een stuk extra zekerheid m.b.t. de betrouwbaarheid van de occasion. Ons is er alles aan gelegen om uw nieuwe auto tip top aan u af te leveren, mocht er nadien toch onverhoopt iets niet in orde zijn dan is er altijd nog de BOVAG garantie om op terug te vallen.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan ons BOVAG onafhankelijk Autobedrijf in Malden bij Nijmegen

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service