U bevindt zich op: Sitemap > Autoschade herstellen

Autoschade herstellen in Malden

Heeft uw auto schade opgelopen?Autoschade herstellen door Bart Ebben Autobedrijf in regio Nijmegen Laat uw autoschade herstellen in Malden, u bent bij ons aan het juiste adres. Het gehele traject kunnen wij voor u verzorgen zodat u snel weer schadevrij kunt rijden. Meldt het ons direct wanneer u autoschade heeft en we helpen u door de procedures heen, wij hebben er ervaring me en helpen u graag verder.

 

Alle soorten autoschades

Uiteraard kunt u bij ons terecht in het geval van een kras of een deuk, maar ook een zwaardere schade wordt door ons vakkundig gerepareerd. Met ons vervangend vervoer blijft u gewoon mobiel.

 

Parkeerdeukjes

Uw auto netjes geparkeerd en bij terugkomst valt een parkeerdeukje zonder afzender in uw portier op? Vaak zijn deze kleine putjes zonder spuitwerk te herstellen. Vraag het ons gewoon, wie weet vallen de kosten reuze mee en is de ergernis snel verholpen! Op onze site vind je meer info over schadeherstel of maak direct een afspraak met ons autobedrijf.

Stel een vraag over autoschade herstellen in Malden

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service