U bevindt zich op: Sitemap > Autolease

Autolease bij een vertrouwd adres

Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot Renault in Malden bij Nijmegen óók het adres voor een leaseauto.

BOVAG heeft een stevig pakket van eisen opgesteld voor leasemaatschappijen waar onafhankelijke autobedrijven, lid van BOVAG mee in zee zouden kunnen gaan. Bij Autobedrijf Bart Ebben kunt u daardoor nu naast de reeds bekende persoonlijke service, onderhoud en reparatie ook terecht voor al uw leaseauto's.

 

Dagelijks komt er ontzettend veel af op elke MKB-ondernemer. Daarbij wil men zich graag kunnen focussen op de belangrijkste zaken. Het is daarom altijd goed om te kijken welke overige zaken te veel tijd of geld kosten.

Mobiliteit van personeel is één van deze zaken. De aanschaf van het voertuig, reparatie, onderhoud en de afhandeling van schades zijn maar een paar voorbeelden van zaken waarmee een ondernemer mee te maken krijgt.
 

Autolease biedt gemak en financiële armslag

Een oplossing voor dit alles is Lease! Autobedrijf Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot Renault kan u hierin vanaf nu ondersteunen. Verkoopadviseur Jan Veltman over de dienstverlening: "Ongeacht het aantal auto's dat er bij een bedrijf rondrijden: autolease betekent altijd gemak. Zo worden de kosten vooraf duidelijk in beeld gebracht en overzichtelijk maandelijks gefactureerd en is er geen grote eenmalige investering nodig waardoor de ondernemer meer financiële armslag houdt. Voor ons is de zakelijke markt een hele interessante markt en met onze persoonlijke service en goede kwaliteit kunnen wij door het aanbieden van leaseauto's ook de zakelijke rijder uitstekend bedienen."

 

Ook voor een autolease moet u Bart Ebben!

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan Veltman op 024-34 34 542.

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service