U bevindt zich op: Sitemap > Autogarage

BOVAG Autogarage in Malden regio Nijmegen

PCA en BOVAG Autogarage in Malden gespecialiseerd in Citroen en Peugeot Wilt u ook ervaren waarom onze BOVAG Autogarage een grote vaste klantenkring in Malden, Mook, Molenhoek, Milsbeek, Middelaar, Cuijk, Groesbeek, Overasselt, Wijchen en de regio Nijmegen heeft? Met ruim 35 jaar ervaring weten wij wat het beste is voor uw auto en maken dit graag tot uw voordeel. Eerlijke tarieven en een persoonlijke benadering zijn waardes waar we als autogarage voor staan.

Voor elke klus

In onze moderne werkplaats en aparte APK straat kunnen onze ervaren monteurs vrijwel elke klus aan uw auto aanpakken. Van een uitlaat vervangen, winterbanden wisselen en een distributieriem vervangen tot aan het uitlezen en oplossen van een elektrische storing is er van alles mogelijk. Uiteraard is ook een kleine of grote onderhoudsbeurt geen probleem!

 

Nieuwe of gebruikte onderdelen

Rijdt u een Peugeot of Citroën? Dan kunt u ook gebruik maken van misschien wel het allergrootste voordeel van onze garage, naast ons autobedrijf hebben we namelijk ook nog een demontagebedrijf. U heeft daarmee in onze garage in veel gevallen de keuze tussen nieuwe of gebruikte onderdelen, gecontroleerd op kwaliteit en met garantie! Daarmee zijn wij dus als geen ander in staat om kostensparend voor u te repareren. Bovendien zijn wij als PCA dealer gespecialiseerd in het onderhoud van Citroen en Peugeot!
 

Neem contact op met ons Autobedrijf of lees meer over onze werkplaats of de autoverkoop.

 

Stel een vraag aan onze BOVAG Autogarage in Malden

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service