U bevindt zich op: Sitemap > Autogarage nijmegen

BOVAG Autogarage voor de regio Nijmegen

PCA en BOVAG Autogarage voor de regio Nijmegen gespecialiseerd in Citroen en Peugeot Wilt u ook ervaren waarom onze BOVAG Autogarage in Nijmegen veel vaste klanten heeft? Vanuit de regio Nijmegen is het maar een kort stukje rijden naar onze vestiging in Malden. Hier kunt u rekenen op persoonlijke aandacht voor u en uw auto en met ruim 35 jaar ervaring weten wij wat het beste is voor uw auto. Wij maken dit graag tot uw voordeel, met eerlijke tarieven en efficient werken.

Voor elke klus aan de auto

In onze moderne werkplaats en aparte APK keuringsruimte kunnen onze ervaren monteurs met vrijwel elke klus aan uw auto aan de slag. Van een uitlaat vervangen, winterbanden wisselen en eenBovag Autogarage voor regio Nijmegen distributieriem vervangen tot aan het uitlezen en oplossen van een elektrische storing is er van alles mogelijk. Uiteraard is ook een kleine of grote onderhoudsbeurt geen probleem!

 

Nieuwe of gebruikte onderdelen

Heeft u een Peugeot of Citroën? Dan heeft u ook de keuze om gebruik te maken van misschien wel het allergrootste voordeel van onze garage, naast ons autobedrijf hebben we namelijk ook nog een demontagebedrijf. U kunt daarmee in onze garage in veel gevallen kiezen tussen nieuwe of gebruikte onderdelen, gecontroleerd op kwaliteit en met garantie! Daarmee is onze autogarage in de regio Nijmegen dus als geen ander in staat om kostensparend voor u te repareren. Bovendien zijn wij als PCA dealer gespecialiseerd in het onderhoud van Citroen & Peugeot!

Neem contact op met ons Autobedrijf of lees meer over onze werkplaats of de autoverkoop.

Neem contact op met onze garage of lees meer over onze werkplaats of de autoverkoop.

 

Stel een vraag aan onze BOVAG Autogarage voor de regio Nijmegen

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service