U bevindt zich op: Sitemap > Apk regio nijmegen

APK keuring regio Nijmegen door erkend Autobedrijf

Voor een gedegen APK keuring in de regio Nijmegen kunt u bij Autobedrijf Bart Ebben terecht. Wij zijn als PCA dealer gespecialiseerd in de franse merken Citroën, Peugeot en Renault, maar u kunt ook met een ander merk personenauto, bedrijfswagen of camper bij ons BOVAG Autobedrijf in Malden terecht voor de APK check.
 

Speciaal APK keuringsstation Apk keuringsstation voor de regio Nijmegen bij Bart Ebben in Malden

Onze vestiging in Malden beschikt over een speciaal APK keuringsstation, een aparte ruimte waarin alle controles en metingen professioneel worden uitgevoerd. Met al meer dan 35 jaar ervaring weten wij waar we op moeten letten bij uw auto. U weet na de APK check hoe uw auto ervoor staat en we kunnen in overleg met u eventuele werkzaamheden uitvoeren om uw auto weer veilig de weg op te laten gaan. Vindt meer informatie over de APK keuring, u kunt ook direct een werkplaatsafspraak maken.

 

Gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeergelegenheid

Ons APK keuringstation is gevestigd aan de Sluisweg 18 op industrieterrein Sluisweg in Malden. Deze lokatie is gemakkelijk bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Uiteraard staat de koffie voor u klaar en is er WiFi voor u beschikbaar als u ervoor kiest op op de APK keuring te wachten.

 

APK is momentopname

We willen wel graag benadrukken dat de APK keuring altijd slechts een momentopname is. Een geslaagde APK geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft rijden en weer een jaar lang geen onderhoud nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het profiel van uw banden net boven het wettelijk minimum zit, maar dat de banden eigenlijk op zeer korte termijn vervangen moeten worden. Bovendien kan preventief onderhoud u op de wat langere termijn zeer veel geld besparen! De kosten van een kapotte motor staan niet in verhouding tot die van een tijdige olieverversing. is Reguliere controle en onderhoud naar fabrieksvoorschriften blijven dus voor uw auto en uw veiligheid van groot belang.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer voor APK in de regio Nijmegen

Bekijk voor een nadere uitleg over de APK ook de onderstaande video:

 

 

Neem contact op met ons Autobedrijf of lees meer over onze werkplaats of de autoverkoop.

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service