U bevindt zich op: Sitemap > Apk malden

APK Malden

Voor een degelijke APK keuring in Malden (regio Nijmegen) kunt u bij Autobedrijf Bart Ebben terecht. Wij zijn als PCA dealer gespecialiseerd in de franse merken Citroën, Peugeot en Renault, maar u kunt ook met een ander merk personenauto, bedrijfswagen of camper bij ons BOVAG Autobedrijf terecht voor de APK keuring.
 

APK keuringsstation in MaldenApk keuringsstation Bart Ebben in Malden

Onze vestiging in Malden beschikt over een speciaal APK keuringsstation, een aparte ruimte waarin alle controles en metingen professioneel worden uitgevoerd. Met al meer dan 35 jaar ervaring weten wij waar we op moeten letten bij uw auto.

Vindt meer informatie over de APK keuring, u kunt ook direct een werkplaatsafspraak maken.

 

APK is momentopname

Wat vaak vergeten wordt is dat de APK keuring slechts een momentopname is. Een geslaagde APK geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft rijden en weer een jaar lang geen onderhoud nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het profiel van uw banden net boven het wettelijk minimum zit, maar dat de banden eigenlijk op zeer korte termijn vervangen moeten worden. Controle en onderhoud naar fabrieksvoorschriften blijven dus voor uw auto en uw veiligheid van groot belang.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer voor APK in Malden

Bekijk voor een nadere uitleg ook de onderstaande video:

 

 

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service