U bevindt zich op: Sitemap > Apk keuring

APK keuring vakkundig verricht door Autobedrijf Bart Ebben

Voor de APK keuring is een speciale keuringsruimte ingericht in ons BOVAG autobedrijf te MaldenVoor de jaarlijks verplichte APK keuring aan uw auto bent u bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot Renault aan het juiste adres. Voor alle metingen die bij deze controle moeten worden uitgevoerd hebben wij een speciale ruimte binnen ons autobedrijf ingericht. Roetmetingen, 4-gasmetingen en remmentesten zijn voor ons routineklussen.

 

APK in de regio Nijmegen

Wij zijn BOVAG en PCA dealer, gevestigd in het Gelderse Malden (gemeente Heumen) van hieruit bedienen we de regio Nijmegen. Ons autobedrijf bestaat al meer dan 35 jaar, voorheen waren wij gevestigd in Mook/ Molenhoek aan het spoor. Door deze lange historie en onze gebruikte onderdelen mogen wij vele APK keuringen verrichten voor klanten uit de regio Nijmegen maar ook ver daarbuiten. Mocht er een defect geconstateerd worden aan uw Peugeot of Citroën, dan is het goed om te weten dat heel vaak een voordelige reparatie met tweedehands onderdelen mogelijk is.

 

APK keuring is een momentopname

De APK keuring geeft niet aan of dat uw auto ook zonder extra reparaties of onderhoud tot de volgende beurt kan door blijven rijden. Alle slijtagegrenzen worden slechts voor deze dag bekeken. Als bijvoorbeeld het profiel op uw banden nog net boven de minimale waarde zit kan het zijn dat deze enige tijd daarna versleten zijn terwijl de beurt nog ver weg is. Wij adviseren u ook over deze zaken zodat u weet waar u aan toe bent. 

Kijk voor meer informatie op onze werkplaatspagina's of de specifieke APK keuring pagina. U kunt uiteraard ook direct een afspraak met onze werkplaatschef maken.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf in Malden.

 

Stel een vraag aan de PCA dealer over de APK keuring in Malden

Bekijk voor een nadere uitleg ook de onderstaande video:

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service