U bevindt zich op: Sitemap > 2e hands auto kopen regio nijmegen

2e hands auto kopen regio Nijmegen

Bij Bart Ebben kunt u eenJonge 2e hands auto's van Peugeot en Citroen betrouwbare 2e hands auto kopen in de regio Nijmegen. Ons BOVAG autobedrijf in Malden is gespecialiseerd in Peugeot en Citroën occasions. Wij zijn dan ook PCA dealer en beschikken over meer dan 35 jaar ervaring met de franse merken.
 

Jonge 2e hands auto's van Citroën & Peugeot

Bij ons kunt u recente modellen 2e hands vinden zoals de Citroën C1, C2, C3, C4, DS3, DS4, DS5, Grand C4 Picasso, Xsara Picasso, C5, C5 Tourer, Berlingo enz. Maar ook voor een tweedehands Peugeot 107, 108, 206, 206 SW, 207, 207 SW, 208, 307, 307 SW, 308, 308 SW, 3008, 407, 407 SW, 5008 of Partner bent u aan het juiste adres.

Ziet u het gewenste model niet in onze occasionvoorraad? Vraag Jan Veltman naar de mogelijkheden en een advies op maat. Staat de tweedehands auto van uw wensen niet in onze voorraad? Wij verrichten ook individuele zoekopdrachten om u uw droomoccasion te bezorgen.

Bij Autobedrijf Bart Ebben schaft u vertrouwen aan en krijgt u er een occasion bij!

2e hands auto kopen bij een onafhankelijk BOVAG autobedrijf2e hands auto kopen bij de PCA dealer gespecialiseerd in Peugeot & Citroen

In ons Autobedrijf in Malden volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Als PCA dealer zijn we gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar in ons onafhankelijk BOVAG Autobedrijf zijn ook bestuurders van andere automerken van harte welkom!

Daarnaast bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod occasions aan.

  • Vakkundige reparatie & onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
  • Eerlijk advies over reparatie & occasions
  • Transparante communicatie over kosten voor & tijdens reparatie aan uw auto
  • Persoonlijk contact
  • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service