Ontdek ook het gemak van autoleasing bij Autobedrijf Bart Ebben

BOVAG heeft een stevig pakket van eisen opgesteld voor leasemaatschappijen waar onafhankelijke autobedrijven, lid van BOVAG mee in zee zouden kunnen gaan. Bij Autobedrijf Bart Ebben kunt u daardoor nu naast de reeds bekende persoonlijke service, onderhoud en reparatie ook terecht voor al uw leaseauto's.

MKB ondernemer werk uit handen nemen

Dagelijks komt er ontzettend veel af op elke MKB-ondernemer. Daarbij wil men zich graag kunnen focussen op de belangrijkste zaken. Het is daarom altijd goed om te kijken welke overige zaken te veel tijd of geld kosten.

Mobiliteit van personeel is één van deze zaken. De aanschaf van het voertuig, reparatie, onderhoud en de afhandeling van schades zijn maar een paar voorbeelden van zaken waarmee een ondernemer mee te maken krijgt.

Leasing de oplossing

Een oplossing voor dit alles is Lease! Wij kunnen u hier uitstekend bij ondersteunen. Verkoopadviseur Jan Veltman over zijn dienstverlening: "Ongeacht het aantal auto's dat er bij een bedrijf rondrijden: leasen betekent altijd gemak. Zo worden de kosten vooraf duidelijk in beeld gebracht en overzichtelijk maandelijks gefactureerd. Dit alles zonder dat er een grote eenmalige investering nodig is waardoor de ondernemer meer financiële armslag houdt. Voor ons is de zakelijke markt een hele belangrijke markt en met onze persoonlijke service en goede kwaliteit kunnen wij door het aanbieden van leaseauto's ook de zakelijke rijder bedienen." 

Vraag naar ons Financial Lease actietarief!

Ook voor een leaseauto moet u Bart Ebben!

Neem voor meer informatie contact op met Jan Veltman 024-34 34 542

Autolease bij Autobedrijf Bart Ebben Citroen Peugeot specialist in Malden regio Nijmegen 

Keer terug naar de de homepage, de werkplaats of naar onze autoverkoop.