PCA dealer - Specialist in CitroŽn & Peugeot occasions voor de regio Nijmegen

Bij ons in Malden (regio Nijmegen) kunt u terecht voor vrijwel alles rond uw auto. Als erkend BOVAG autobedrijf en PCA dealer met meer dan 35 jaar ervaring kunnen we uw auto uitstekend onderhouden en repareren. Ons specialisme ligt bij de merken Citroen & Peugeot, maar ook met een ander automerk bent u van harte welkom!

Autobedrijf Bart Ebben Malden - Werkplaats - BOVAG - PCA dealer specialist in Citroen Peugeot

Onderhoud & reparatie

In onze werkplaats wordt eerst gekeken wat uw auto precies aan onderhoud nodig heeft, zodat u een oplossing op maat krijgt. Ook reparaties worden in nauw overleg met u uitgevoerd. We streven hierbij zoveel mogelijk naar transparantie.

APK keuring

Een speciale afgeschermde ruimte in onze werkplaats is speciaal ingericht om snel en efficiënt een APK keuring aan uw auto uit te voeren. Ook campers kunnen wij keuren.

Airco Service

Met de modernste apparatuur brengen wij uw airco weer snel in topconditie. Tijdig testen, reinigen en vullen van het systeem voorkomt dure reparaties en zorgt voor een frisse auto.

Keuze nieuwe of gebruikte onderdelen

Een heel groot voordeel van onze garage is dat we naast ons autobedrijf ook nog eens een Peugeot Citroen demontagebedrijf hebben. U heeft daarmee in onze garage in veel gevallen de keuze tussen nieuwe of gebruikte onderdelen, gecontroleerd op kwaliteit en met garantie! Daarmee zijn wij in staat om extra kostensparend voor u te repareren.

Autoverkoop - Occasions

Altijd zijn er zo'n 20 frisse occasions in voorraad, maar we gaan ook voor u op zoek naar de auto van uw wens. We zetten ons grote netwerk graag voor u in, inruil is hierbij geen probleem. Liever een nieuwe auto? Ook hierbij kan onze autoverkoop u uitstekend adviseren, net als bij zaken als leasing en verzekering bijvoorbeeld.

Kom gerust langs in onze showroom en laat u uitgebreid informeren door Jan Veltman onder het genot van een kopje koffie. Hij is bereikbaar op 024 34 34 542 of via contact.

Wij staan voor u klaar

+31 24 3434542
verkoop@bartebben.nl

Vandaag tot 17:30 bereikbaar

 

Bekijk hier wat anderen van ons vonden:
 

  BOVAG onafhankelijk autobedrijf

  Het Autoservice Netwerk autolease

RDW erkend APK keuringsstation

  RDW Erkend APK bedrijf