Welkom bij Autobedrijf Bart Ebben!

Universeel autobedrijf met toch veertig jaar merkspecialismeIn Malden wordt Autobedrijf Bart Ebben geleid door Jan en Carmen Veltman. Meer dan veertig jaar geleden begon Bart Ebben Senior, de vader van Carmen, het autobedrijf als gespecialiseerde Citroën DS-garage. Dat merkspecialisme is altijd bij ons gebleven, maar inmiddels kunt u ook met andere automerken voor onderhoud en reparaties in onze werkplaats terecht. Als erkend BOVAG autobedrijf bent u bij ons verzekerd van uitstekende service en heldere, transparante communicatie.

In onze moderne werkplaats stellen we een diagnose van uw auto en bieden we maatwerk voor het onderhoud. Wij ondernemen duurzaam en dragen de circulaire economie een warm hart toe. Daarom bieden wij u in geval van reparatie altijd de mogelijkheid om uw auto met nieuwe of met gebruikte onderdelen te laten repareren. In beide gevallen zorgen dat we de juiste onderdelen snel in huis hebben zodat u snel weer in uw auto kunt rijden. Duurt het onverhoopt een beetje langer, dan kunt u gebruik maken van één van onze leenauto's of leenfietsen. U kunt direct zelf een werkplaatsafspraak inplannen voor bijvoorbeeld een basisbeurt, een kleine of een grote onderhoudsbeurt of een APK-keuring op een tijdstip dat het u uitkomt. 

Autobedrijf Bart Ebben Malden - Werkplaats - BOVAG - Euro Repar - Specialist in Citroen Peugeot

APK keuring

Een deel van onze werkplaats is ingericht als APK Keuringsstation zodat wij uw auto snel en deskundig kunnen keuren. Vanzelfsprekend melden wij uw auto ook af bij de RDW als keuring positief is verlopen. Naast personenauto's keuren wij ook campers en bestelwagens.

Airco Service

Wij zijn in veel dingen goed, maar als we van onszelf moeten zeggen dat we ergens heel erg goed in zijn, dan is het onze airco service. Met de modernste apparatuur brengen wij uw airco weer snel in topconditie. Tijdig testen, reinigen en vullen van het systeem voorkomt dure reparaties en zorgt voor een frisse auto.

Autoverkoop - Occasions

Soms is het beter om de olie te laten zitten en de auto te verversen. Een idee voor u? Wij hebben vanzelfsprekend verschillende modellen van Citroën en Peugeot op voorraad, van compacte stadsauto tot zakelijke middenklassers, maar pikken ook van andere merken de krenten uit pap, ook voor zakelijke modellen. Staat uw auto er niet bij? Wij gaan graag in ons uitgebreide netwerk op zoek naar een auto die aan uw wensen voldoet. 

De lekkerste koffie van Malden

Autobedrijf Bart Ebben Malden - Werkplaats - BOVAG - Euro Repar - Specialist in Citroen Peugeot

Benieuwd wat autobedrijf Bart Ebben voor u kan betekenen? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u uitgebreid informeren onder het genot van een kopje koffie. Wij hebben, vinden wij dan, de beste koffie in de meest originele koffiehoek van Malden. Appen, daar houdt Jan niet zo van, maar hij is wel telefonich bereikbaar 024-3434542 of via contact.

 

Bekijk hier wat anderen van ons vonden:
 

  BOVAG onafhankelijk autobedrijf

  Het Autoservice Netwerk autolease

RDW erkend APK keuringsstation

  RDW Erkend APK bedrijf