Auto financiering

Onze verkoopafdeling kan u vrijblijvend adviseren op het gebied van autofinancieringen. Wij zijn ons ervan bewust dat uw eigen situatie bepaalt welk soort financiering het best bij uw past! Deze benadering staat daarom centraal.  
Financiering van uw occasion of nieuwe auto bij ons Autobedrijf


Autobedrijf Bart Ebben heeft niet alleen verstand van auto's, maar kan u ook leiden naar de adressen waar op een goede wijze wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en waar u het beste aanbod kunt krijgen voor uw autofinanciering. Wij adviseren u graag. 

Vraag naar ons Financial Lease actietarief, u kunt hiervoor contact opnemen met Jan Veltman op 024 34 34 542

Garantie

Om aanspraak op garantie ( zowel fabrieksgarantie alsook eventuele garantie welke door ons bedrijf worden verleend), is het van belang dat de auto het onderhoud krijgt zoals dit door de fabrikant is voorgeschreven! Een eigenhandige afwijking hierop kan uw garantierecht op bepaalde onderdelen van de auto verspelen.

Voorbeeld: Wanneer u bijvoorbeeld zou besluiten om in de garantietermijn de olie-interval te verlengen en er zou daardoor schade aan de motor ontstaan , dan wordt dit niet onder garantie vergoedt. Zorg er daarom voor dat het voorgeschreven onderhoud, met de voorgeschreven vervangingen, wordt opgevolgd!

Op de leveringen en diensten van Autobedrijf Bart Ebben zijn de BOVAG Algemene Voorwaarden van toepassing.

Terugroepacties

Conform de geldende wettelijke regelingen is een importeur verplicht om de eigenaren van automobielen waarop een actie op van toepassing is, schriftelijk te informeren. Het is dus logisch dat u deze informatie rechtreeks van de importeur krijgt! Vaak wordt voor de afhandeling van deze specifieke actie door de importeur verwezen naar een dealer in uw omgeving. Voor u als klant betekent dit dat u gewoon met uw auto én de brief van de importeur naar onze werkplaats kunt gaan, wij zorgen ervoor dat de actie voor u wordt afgehandeld.


Onderhoud en reparaties volgens voorschrift fabrikant

In deze moderne tijd worden we regelmatig gebeld (of aangeschreven) door telemarketing bureau’s, die in opdracht van een importeur of dealer, u ervan proberen te overtuigen dat het beter ,of zelfs noodzakelijk is, om uw auto voor onderhoud , APK of reparaties aan te bieden aan de door hen genoemde dealer.

Om voor eens en voor altijd dit misverstand uit de weg te ruimen: Het onderhouden en laten repareren van uw auto bij ons als PCA en BOVAG dealer, natuurlijk wél conform het voorschrift van de fabrikant, verzekert u van het volledige behoud van fabriekgarantie én zelfs eventuele extra garantie van ons Autobedrijf!

Onafhankelijk BOVAG Autobedrijf 

Keer terug naar de homepage, de werkplaats of naar onze autoverkoop.